STOMATOLOGIE CRAIOVA
Medicină dentară de calitate la prețuri avantajoase în Craiova
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic logo
Programări stomatologie:
0741 78 38 90 stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic orange
0770 86 42 04
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic rds
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic1IMPLANTURI DENTARE
....................................................
Implanturi dentare (S.U.A., ISRAEL). Aparatură NSK fabricată în Japonia. Detalii...
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic2LUCRĂRI PORȚELAN
.................................................
Coroane dentare biocompatibile.
Lucrări pe implanturi dentare. Detalii...
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic3ABONAMENTE DENTARE
..................................................
Reduceri la toate lucrările dentare dacă ai un abonament stomatologic. Detalii...

SERVICII
STOMATOLOGICE

EDUCAȚIE DENTARĂ


Dicționar Stomatologie Craiova


STOMATOLOGIE CRAIOVA - TEHNOLOGII


stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologii

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer tehnologiiI. TEHNOLOGIA DE STERILIZARE:
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer tehnologiiIn Clinica noastra Stomatologica veti fi intotdeauna in siguranta. Noi tratam cu maxima seriozitate sanatatea si siguranta dumneavoastra dentara.
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiAm investit si investim continuu in substante dezinfectante si aparatura de sterilizare. Astfel, am achiziționat un autoclav nou (producție 2014) de ultimă generație , fiind în în conformitate și chiar depășind cerințele legislative de sterilizare prevăzute de legislația națională/europeană.
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiRespectarea cu strictete a normelor de asepsie si antisepsie, precum si investitiile facute in aparate de sterilizare de ultima generatie (Autoclav clasa B), sunt o garantie a faptului ca in clinica noastra va vom putea trata fara riscuri.
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiIn cadrul tratamentului stomatologic, se folosesc numai produse consumabile de unica folosinta (bavete, pahare, ace, manusi, masti, aspiratoare bucale, etc), iar in perioada de pregatire a cabinetului dentar dupa fiecare pacient se dezinfecteaza toate suprafetele de contact (fotoliul si unitul dentar, piesele de mâna, aspiratoarele, sprayul de aer-apa, lampile) cu dezinfectant .
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiFolosirea unor substante dezinfectante de foarte buna calitate, a unor tehnologii avansate pentru sterilizaare si a consumabilelor de unica folosinta asigura un risc minim de contaminare.

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiII. TEHNOLOGIA IMPLANTURILOR DENTARE
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiCu ce ne deosebim fata de alte cabinete stomatologice in care se practica inserarea de implanturi dentare?
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologii1.Folosim aparatura de ultima generatie
Inserarea de implaturi dentare presupune folosirea unui micromotor chirurgical de calitatea caruia depinde acuratetea cu care sunt inserate implanturile. Noi folosim un micromotor NSK de ultima generatie, fabricat in Japonia, care este dotat cu fibra optica. Aceasta permite vizualizarea corecta de catre medicul stomatolog, a directiei in care insereaza implantul.

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologii2.Folosim sisteme de implant recunoscute international.
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiPe piata exista mai multe tipuri de implanturi dentare, cu preturi ce variaza foarte mult, direct proportional cu calitatea acetora.
Implanturile fabricate "in lumea a treia" a medicinei dentare a caror suprafata nu este tratata corespunzator si care de obicei dau o rata de esec destul de ridicata au un pret redus.
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiNoi am ales doua variante, foarte avantajoase referindu-ne la raportul calitate/pret, care ofera o rata de succes de peste 98% a implanturilor dentare din titan astfel:

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiSistemul MIS

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiConfera stabilitate primara exceptionala, dispune de conexiune conica, mecanism dual de stabilitate si con antirotational cu index.

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiImplantele MIS C1 dispun de o conexiune conica de 6 grade, ce asigura o legatura sigura intre bont si implant. Prin minimizarea micro-miscarilor la nivelul conexiunii bont – implant, se reduce riscul pierderii de os la nivel crestal. Conexiunea dispune de un sistem antirotational si index conic cu sase pozitii pentru a facilita orientarea implantului in timpul inserarii, precum si plasarea bontului in pozitia adecvata.

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiImplantele MIS C1 dispun de spire duble ce confera stabilitate si osteointegrare rapida.

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiMecanismul avansat de Stabilitate Duala al implantului MIS C1 implica structura micro si macro a implantului precum si secventierea diferentiata a frezarii.

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiMecanismul DSM combina beneficiile inaltei stabilizari primare cu procesul accelerat de osteointegrare, in scopul obtinerii stabilitatii pe termen lung.


stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiSistemul AlphaBio
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiLider de piața mondială în sisteme de implant inovative, AlphaBio este specializat in dezvoltarea si productia de solutii avansate de tratament dentar, fiind focalizat pe domeniul implanturilor dentare si al partilor protetice.
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiImplanturile dentare AlphaBio se integreaza în mod natural în corp, scurteaza timpul de refacere, previn complicațiile și ofera durabilitate pentru foarte mulți ani și chiar pe tot parcursul vieții. În plus, suprafața implanturilor dentare AlphaBio sufera un tratament complex de fabricare, ceea ce crește semnificativ capacitatea implantului de a se integra în os (osteointegrare).

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiSistemul Implant Direct SUA
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiCompania Implant Direct SUA se bazeaza pe o experianta de 25 de ani în domeniu. Aceasta tehnologie ofera soluții practice pentru profesioniști fiind compatibila cu cea mai mare parte din sistemele deImplanturi dentare de pe piața. (Biocare, Zimmer). Compania producatoare este localizata în California (SUA).
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiDe aceea rata de succes a implanturilor noastre este superioara cabinetelor care nu folosesc echipamente moderne.


stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiIII. TEHNOLOGIA LUCRARILOR CERAMICE

stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiMedicina este unul din domeniile care a progresat cel mai mult in ultimii ani, acest lucru este valabil si in cazul stomatologiei. In prezent, va oferim o gama variata de tratamente menite sa „salveze” o dantura deficitara, dar si sa imbuntateasca sau sa schimbe radical aspectul estetic al dintilor.
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiDaca din diferite motive nu-ti plac dintii tai sau daca starea lor este precara, la clinica noastra stomatologica avem solutii pentru tine. Folosirea ceramicii in tehnologia moderna a devenit indispensabila. Conform specialistilor, coroana ceramica dentara este in mod sigur biocompatibila cu organismul, iar sanatatea pacientului nu va fi afectata de reactii alergice.
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiCoroanele ceramice se pot pune oricand, indiferent de starea dintelui (carie mare, perete rupt, etc ). Ele pot fi folosite si pentru a schimba fizionomia unei persoane. Dintii devin foarte albi si astfel aspectul estectic este imbunatatit radical.
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb tehnologiiFolosind coroana integral-ceramica se asigura reconstituirea de calitate a dintelui, fara vreo diferenta vizibila fata de structura naturala a dintelui si cu o longevitate lipsita de riscuri majore.

IV. RADIOGRAFII DENTARE CU APARATE DE ULTIMA GENERATIE

STOMATOLOGIE_CRAIOVA_kodakAvantaje:


*Este localizat in incinta policlinicii asa nu este nevoie de deplasari suplimentare din partea dumneavoastra.
* Costuri reduse ale radiografiilor.
* Produce imagini de calitate cu ultima generatie de senzori intraorali cu radiatii aproape de 0.

Motto-ul nostru:

AI NEVOIE DE
experiența noastră pentru
a-ți îmbunătăți starea de
SĂNĂTATE

 

 

 

Designed & Developed for mobile, tablet and desktop
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic logo