stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic tehnologii I. TEHNOLOGIA DE STERILIZARE:
Deținem un autoclav de ultimă generație, fiind în conformitate și chiar depășind cerințele legislative de sterilizare.
   Folosim numai produse consumabile de unica folosinta, iar dupa fiecare pacient se dezinfecteaza toate suprafetele de contact (fotoliul si unitul dentar, piesele de mâna, aspiratoarele, sprayul de aer-apa, lampile).
   Folosirea unor substante dezinfectante de foarte buna calitate, a unor tehnologii avansate pentru sterilizaare si a consumabilelor de unica folosinta asigura un risc minim de contaminare.
    stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic  tehnologiiII. TEHNOLOGIA IMPLANTURILOR DENTARE

   Folosim aparatura de ultima generatie
    Inserarea de implaturi dentare presupune folosirea unui micromotor chirurgical de calitatea caruia depinde acuratetea cu care sunt inserate implanturile. Noi folosim un micromotor NSK de ultima generatie, fabricat in Japonia, care este dotat cu fibra optica. Aceasta permite vizualizarea corecta de catre medicul stomatolog, a directiei in care insereaza implantul.
   Folosim sisteme de implant recunoscute international.
   Sistemul MIS
   Confera stabilitate primara exceptionala, dispune de conexiune conica, mecanism dual de stabilitate si con antirotational cu index.

   Sistemul AlphaBio
   Lider de piața mondială în sisteme de implant inovative, AlphaBio este specializat in dezvoltarea si productia de solutii avansate de tratament dentar, fiind focalizat pe domeniul implanturilor dentare si al partilor protetice.
   Implanturile dentare AlphaBio se integreaza în mod natural în corp, scurteaza timpul de refacere, previn complicațiile și ofera durabilitate pentru foarte mulți ani și chiar pe tot parcursul vieții. În plus, suprafața implanturilor dentare AlphaBio sufera un tratament complex de fabricare, ceea ce crește semnificativ capacitatea implantului de a se integra în os (osteointegrare).
   Sistemul Implant Direct SUA
   Compania Implant Direct SUA se bazeaza pe o experianta de 25 de ani în domeniu. Aceasta tehnologie ofera soluții practice pentru profesioniști fiind compatibila cu cea mai mare parte din sistemele deImplanturi dentare de pe piața. (Biocare, Zimmer). Compania producatoare este localizata în California (SUA).
   De aceea rata de succes a implanturilor noastre este superioara cabinetelor care nu folosesc echipamente moderne.
stomatologie moderna craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spacer alb  tehnologiiIII. TEHNOLOGIA LUCRARILOR CERAMICE
   Medicina este unul din domeniile care a progresat cel mai mult in ultimii ani, acest lucru este valabil si in cazul stomatologiei. In prezent, va oferim o gama variata de tratamente menite sa „salveze” o dantura deficitara, dar si sa imbuntateasca sau sa schimbe radical aspectul estetic al dintilor.
   Daca din diferite motive nu-ti plac dintii tai sau daca starea lor este precara, la clinica noastra stomatologica avem solutii pentru tine. Folosirea ceramicii in tehnologia moderna a devenit indispensabila. Conform specialistilor, coroana ceramica dentara este in mod sigur biocompatibila cu organismul, iar sanatatea pacientului nu va fi afectata de reactii alergice.
   Coroanele ceramice se pot pune oricand, indiferent de starea dintelui (carie mare, perete rupt, etc ). Ele pot fi folosite si pentru a schimba fizionomia unei persoane. Dintii devin foarte albi si astfel aspectul estectic este imbunatatit radical.
   Folosind coroana integral-ceramica se asigura reconstituirea de calitate a dintelui, fara vreo diferenta vizibila fata de structura naturala a dintelui si cu o longevitate lipsita de riscuri majore.

IV. RADIOGRAFII DENTARE CU APARATE DE ULTIMA GENERATIE

STOMATOLOGIE_CRAIOVA_kodakAvantaje:
*Este localizat in incinta policlinicii asa nu este nevoie de deplasari suplimentare din partea dumneavoastra.
* Costuri reduse ale radiografiilor.
* Produce imagini de calitate cu ultima generatie de senzori intraorali cu radiatii aproape de 0.