stomatologie craiova ieftina preturi mici reduceri400stomatologie craiova ieftina preturi mici reduceri30Prețuri speciale implanturi dentare.
    Implanturile dentare reprezinta o investitie substantiala si pozitiva in sanatatea celor care au nevoie de inlocuirea dintilor pierduti fara a afecta dintii vecini, dar si in cazul celor care doresc inlocuirea protezelor mobile cu proteze fixe, etc.
    Am redus cu 30% pretul manoperei pentru inserarea implanturilor dentare, folosind aceleasi implanturi de calitate (IMPLANT DIRECT - SUA, ALPHA BIO - ISRAEL, M.I.S. - Israel).
    Astfel pretul unui implant dentar s-a redus de la 500€ la doar 350€, cu toate componentele incluse (manoperă, implant, bont protetic, capă de vindecare, capă de transfer, etc.).
stomatologie craiova reduceri portelanstomatologie craiova ieftina preturi mici reduceri30Prețuri speciale coroane de porțelan.
    La fel ca în cazul implanturilor dentare, pacienții beneficiază de prețuri mici in Craiova la coroanele din ceramica (portelan) sau zirconiu.
stomatologie craiova ieftina preturi mici reduceri detartrajdetartraj ieftin stomatologie craiova spacer alb
   Detartraj și periaj dentar ieftin in Craiova
    Detartrajul pentru ambele arcade dentare costa acum doar 70 de lei in loc de 140 de lei.In plus, beneficiati gratuit si de:
    - consultatie stomatologica gratuita;
    - stabilirea gratuita a unui plan de tratament, daca doriti sa remediati eventualele probleme identificate pe timpul consultatiei.
   Protezele dentare reprezina o solutie convenabila
    Oferim prețuri mici, atat la protezele dentare mobile cat si la cele fixe, inclusiv la cele realizate pe implanturi dentare.
VEZI AICI LISTA COMPLETĂ DE PREȚURI