CONSULTĂ OFERTA DE PREȚURI implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic reduceri 30 implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic reduceri 400


      Implanturile dentare reprezinta o investitie substantiala si pozitiva in sanatatea celor care au nevoie de inlocuirea dintilor pierduti fara a afecta dintii vecini, dar si in cazul celor care doresc inlocuirea protezelor mobile cu proteze fixe, etc.

      CUM FUNCȚIONEAZĂ?
     
      PASUL 1 (INVORMAȚI-VĂ)
     Anumiți doctori vă vor spune că vor face tot ce e posibil să aveți implanturi dentare. Dar cine își asumă riscurile unei astfel de intervenții? - În genereal dumneavoastră, pentru că veți semna un formular denumit "Consimțământ informat", în care printre altele vă asumați aceste riscuri.
     Noi vă vom spune întotdeauna când organismul dumneavoastră și starea de sănătate vă permit adoptarea implanturilor dentare, scutindu-vă de traume și cheltuieli inutile.
     
      PASUL 2 (FACEȚI O ALEGERE CORECTĂ)
     În anumite situații veți dori inserarea implanturilor dentare în aceeași ședință în care s-a efectuat și extracția dentară, pentru că:
      • vă grăbiți,
      • nu doriți să mai faceți o a doua vizită la medicul dentist,
      • așa ați citit că este "la modă" în alte clinici dentare.
     În general nu suntem de acord cu acestă abordare deoarece va respectam pe dumeavoastră și pe noi și dorim să aveți un implant de calitate, care să reziste mulți ani. În acest caz proverul "Graba strică treaba" este cât se poate de adevărat. Atunci când se face implantarea imediată după extracția unui dinte veți avea întotdeuna de a face cu două mari riscuri:
     - Rata de respingere a implantului crescută,
     - Retracția (retragerea) mai mare a gingiei după vindecare, fapt ce deobicei expune dintele / sau chiar implantul într-o manieră foarte inestetică și va fi costisitor să modificați asta necesitând desigur alți bani și alte vizite la dentist.
     
      PASUL 3 (UN PACIENT MULȚUMIT)
     Abordarea normală este:
     - extracția dentară,
     - așteptarea unei perioade de minim 4 luni în care gingia și osul să se refacă, * Atenție! Invers, în cazul în care extracția a fost făcută cu mulți ani în urmă este posibil ca osul de pe maxilar/mandibulă să se subțieze, dar problema se rezolvă relativ simplu, prin tehnica adiției osoase - adăugarea unor granule în zona de interes, care vor favoriza formarea țesutului osos.
     - inserarea implantului și așteptarea unei perioade de minim 3 luni pentru osteointegrare (cu alte cuvinte, se așteaptă ca celulele ososase ale organismului să se sudeze în jurul implantului). Iată încă un motiv pentru care nu sunt recomandate implanturile imediate.
     - amplasarea dintelui pe implant.
     - FELICITĂRI! Dacă ați urmat corect pașii de mai sus ar trebui să aveți un implant dentar, care va rezista mulți ani în condiții normale.
     Vă așteptăm pentru consultație și plan de tratament gratuit! PROGRAMĂRI TELEFONICE MESAJE SCRISE
     
     
     
     
     
      DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI?
      1. Folosim aparatura de ultima generatie
      Inserarea de implaturi dentare presupune folosirea unui micromotor chirurgical de calitatea caruia depinde acuratetea cu care sunt inserate implanturile.
implanturi dentare craiova nsk
 Noi folosim un micromotor NSK de ultima generatie, fabricat in Japonia, care este dotat cu fibra optica. Aceasta permite vizualizarea corecta de catre medicul stomatolog, a directiei in care insereaza implantul.
     Lipsa acestor caracterisitici la micromotoarele mai vechi de implantologie ingreuna procesul inserarii implanturilor, operatia fiind comparata de unii medici stomatologi "cu a conduce un autoturism noaptea fara a putea folosi farurile".
     2. Folosim sisteme de implant recunoscute international
     Pe piata exista mai multe tipuri de implanturi dentare, cu preturi ce variaza foarte mult, direct proportional cu calitatea acetora.
     Implanturile fabricate "in lumea a treia" a medicinei dentare a caror suprafata nu este tratata corespunzator si care de obicei dau o rata de esec destul de ridicata au un pret redus.
     Astfel, este posibil ca la finalizarea tratamentului, prin respingerea unuia sau mai multor implanturi necorespunzatoare calitativ, sa ajungeti la un pret mai mare dacat daca ati fi folosit materiale de calitate de la inceput.
     Noi am ales doua variante convenabile, raport calitate/pret care ofera o rata de succes de peste 98% a implanturilor dentare din titan astfel:
     
      a) Sistemul MISconfera stabilitate primara exceptionala, dispune de conexiune conica, mecanism dual de stabilitate si con antirotational cu index.
     
     
      Implant MIS C1 - Conexiune conica
      Implantele MIS C1 dispun de o conexiune conica de 6 grade, ce asigura o legatura sigura intre bont si implant. Prin minimizarea micro-miscarilor la nivelul conexiunii bont – implant, se reduce riscul pierderii de os la nivel crestal. Conexiunea dispune de un sistem antirotational si index conic cu sase pozitii pentru a facilita orientarea implantului in timpul inserarii, precum si plasarea bontului in pozitia adecvata.
     
     
     Implant MIS C1 - Spire dubleImplantele MIS C1 dispun de spre duble ce confera stabilitate primara in treimea coronara si osteointegrare rapida in treimea apicala. Micro-spirele si spirele duble de pe colereta implantelor MIS C1 maresc suprafata de contact intre os si implant in zona crestala.
     
     
     Mecanism de Stabilitate Duala -DSMMecanismul avansat de Stabilitate Duala al implantului MIS C1 este consecinta dezvoltarii integrate ce implica structura micro si macro a implantului precum si secventierea diferentiata a frezarii. Designul conic al implantului C1 permite condensarea moderata a osului in 2/3 coronale ale corpului implantului, asigurand stabilitate primara mecanica , in timp ce treimea apicala a implantului este proiectata pentru a permite cresterea rapida a osului in scopul minimizarii pierderii de stabilitate in timpul primelor saptamani dupa implantare.
     Compartimentele formate intre spire sunt rezultatul diferitelor metode de frezaj, care previn osteocondensarea la varful implantului. Rezultatul este un habitat ideal pentru cresterea accelerata si durabila a osului si osteointegrare, generand stabilitatea biologica a implantului pe termen lung.
      Mecanismul DSM combina beneficiile inaltei stabilizari primare cu procesul accelerat de osteointegrare, in scopul obtinerii stabilitatii pe termen lung.
     
      implanturi dentare craiova alpha bio
     
     b) Sistemul AlphaBio

     Lider de piață mondial în sisteme de implant inovative, AlphaBio este specializat in dezvoltarea si productia de solutii avansate de tratament dentar, fiind focalizat pe domeniul implanturilor dentare si al partilor protetice. AlphaBio este acum și în Craiova și asigura garantie pe viata pentru intreaga gama de implanturi. 
     
      implanturi dentare craiova alpha bio2
      Implanturile dentare AlphaBio se integrează în mod natural în corp, scurtează timpul de refacere, previn complicațiile și oferă durabilitate pentru foarte mulți ani și chiar pe tot parcursul vieții.
     În plus, suprafața implanturilor dentare AlphaBio suferă un tratament complex de fabricare, ceea ce crește semnificativ capacitatea implantului de a se integra în os (osteointegrare).    
      Pentru mai multe detalii legate de acest sistem de Implanturi dentare puteți vizita situl oficial al acestei companii : www.alpha-bio.net sau ne puteți contacta direct .
     
      implanturi dentare craiova implant direct
     c) Sistemul Implant Direct SUA

     
     Compania Implant Direct SUA a fost fondată de către Dr. Gerald Niznick, un pionier în implantologia dentara și se bazează pe o experiantă de 25 de ani în domeniu. Această tehnologie oferă soluții practice pentru profesioniști fiind compatibilă cu cea mai mare parte din sistemele deImplanturi dentare de pe piață. (Biocare, Zimmer).
     
      implanturi dentare craiova implant direct2
     3. Examinam atent pacientii pentru a ne asigura ca implanturile pot fi inserate cu succes.

     
      Suntem constienti ca inserarea de implanturi dentare reprezinta un efort financiar pentru dumeavoastra si vom efectua inserarea de implanturi doar in cazurile in care o astfel de procedura poate fi efectuata in conditii de deplina siguranta, actionand "ca la carte" pentru a proteja sanatatea si banii pacientilor nostri.
     
      4. Explicam in detaliu planul de tratament si incepem restaurarea dentara numai dupa ce pacientul si-a dat acordul in acesta privinta.
     
      Dupa ce examinarea completa a fost finalizata, planul de tratament va fi explicat in detaliu pe baza rezultatealor examinarii si pacientul va semna un acord in acest sens. De asemenea am creat pagina de informare DESPRE IMPLANTURI DENTARE care explică în detaliu ce presupune un implant dentar.
     
      5. Oferim ingrijire si consultanta dupa incheierea tratamentului
     
     Dupa ce tratamentul este finalizat cu succes, colaborarea noastra nu inceteaza. Medicul dentist va sta la dispozitie pentru orice intrebari legate de intretinerea lucrarilor realizate, fiind recomandate detartrajul si periajul profesional o data la 6 luni.
     De aceea rata de succes a implanturilor noastre este superioara cabinetelor care nu folosesc echipamente moderne.
     
      Contactați-ne telefonic sau folosind formularul de contact, pentru a afla detalii sau pentru a stabili o programare.
     
      PROGRAMĂRI TELEFONICE MESAJE SCRISE