STOMATOLOGIE CRAIOVA
Medicină dentară de calitate la prețuri avantajoase în Craiova
implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic logo
Programări stomatologie:
0741 78 38 90 implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic orange
0770 86 42 04
implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic rds
implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic1IMPLANTURI DENTARE
....................................................
Implanturi dentare (S.U.A., ISRAEL). Aparatură NSK fabricată în Japonia. Detalii...
implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic2LUCRĂRI PORȚELAN
.................................................
Coroane dentare biocompatibile.
Lucrări pe implanturi dentare. Detalii...
implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic3ABONAMENTE DENTARE
..................................................
Reduceri la toate lucrările dentare dacă ai un abonament stomatologic. Detalii...

SERVICII
STOMATOLOGICE

EDUCAȚIE DENTARĂ


Dicționar Stomatologie Craiova


STOMATOLOGIE CRAIOVA - IMPLANTURI DENTARE

implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic reduceri 30implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic reduceri 400implanturi dentare craiova spacerImplanturile dentare reprezinta o investitie substantiala si pozitiva in sanatatea celor care au nevoie de inlocuirea dintilor pierduti fara a afecta dintii vecini, dar si in cazul celor care doresc inlocuirea protezelor mobile cu proteze fixe, etc.
implanturi dentare craiova spacer albAm redus cu 30% pretul manoperei pentru inserarea implanturilor dentare, folosind aceleasi implanturi de calitate (IMPLANT DIRECT - SUA, MIS - ISRAEL, ALPHA BIO - ISRAEL), spre deosebire de alte clinici stomatologice care folosesc implanturi dentare de provenienta incerta (China, Coreea, Rusia, etc.).
implanturi dentare craiova spacer albAstfel pretul unui implant dentar s-a redus de la 500€ la doar 340€.
implanturi dentare craiova spacer albDorim ca viitorii pacienti sa cunoasca procedurile si materialele folosite si cu ce ne deosebim fata de alte cabinete stomatologice in care se practica inserarea de implanturi dentare:
implanturi dentare craiova spacer alb1. Folosim aparatura de ultima generatie
implanturi dentare craiova spacer albInserarea de implaturi dentare presupune folosirea unui micromotor chirurgical de calitatea caruia depinde acuratetea cu care sunt inserate implanturile.
implanturi dentare craiova nsk
implanturi dentare craiova spacer albNoi folosim un micromotor NSK de ultima generatie, fabricat in Japonia, care este dotat cu fibra optica. Aceasta permite vizualizarea corecta de catre medicul stomatolog, a directiei in care insereaza implantul.
implanturi dentare craiova spacer albLipsa acestor caracterisitici la micromotoarele mai vechi de implantologie ingreuna procesul inserarii implanturilor, operatia fiind comparata de unii medici stomatologi "cu a conduce un autoturism noaptea fara a putea folosi farurile".
implanturi dentare craiova spacer alb2. Folosim sisteme de implant recunoscute international
implanturi dentare craiova spacer albPe piata exista mai multe tipuri de implanturi dentare, cu preturi ce variaza foarte mult, direct proportional cu calitatea acetora.
implanturi dentare craiova spacer albImplanturile fabricate "in lumea a treia" a medicinei dentare a caror suprafata nu este tratata corespunzator si care de obicei dau o rata de esec destul de ridicata au un pret redus.
implanturi dentare craiova spacer albAstfel, este posibil ca la finalizarea tratamentului, prin respingerea unuia sau mai multor implanturi necorespunzatoare calitativ, sa ajungeti la un pret mai mare dacat daca ati fi folosit materiale de calitate de la inceput.
implanturi dentare craiova spacer albNoi am ales doua variante convenabile, raport calitate/pret care ofera o rata de succes de peste 98% a implanturilor dentare din titan astfel:

implanturi dentare craiova spacer alba) Sistemul MIS

confera stabilitate primara exceptionala, dispune de conexiune conica, mecanism dual de stabilitate si con antirotational cu index.

 

Implant MIS C1 - Conexiune conica

Implantele MIS C1 dispun de o conexiune conica de 6 grade, ce asigura o legatura sigura intre bont si implant. Prin minimizarea micro-miscarilor la nivelul conexiunii bont – implant, se reduce riscul pierderii de os la nivel crestal. Conexiunea dispune de un sistem antirotational si index conic cu sase pozitii pentru a facilita orientarea implantului in timpul inserarii, precum si plasarea bontului in pozitia adecvata.

Implant MIS C1 - Spire duble

Implantele MIS C1 dispun de spre duble ce confera stabilitate primara in treimea coronara si osteointegrare rapida in treimea apicala. Micro-spirele si spirele duble de pe colereta implantelor MIS C1 maresc suprafata de contact intre os si implant in zona crestala.

 

Mecanism de Stabilitate Duala -DSM

Mecanismul avansat de Stabilitate Duala al implantului MIS C1 este consecinta dezvoltarii integrate ce implica structura micro si macro a implantului precum si secventierea diferentiata a frezarii. Designul conic al implantului C1 permite condensarea moderata a osului in 2/3 coronale ale corpului implantului, asigurand stabilitate primara mecanica , in timp ce treimea apicala a implantului este proiectata pentru a permite cresterea rapida a osului in scopul minimizarii pierderii de stabilitate in timpul primelor saptamani dupa implantare. Compartimentele formate intre spire sunt rezultatul diferitelor metode de frezaj, care previn osteocondensarea la varful implantului. Rezultatul este un habitat ideal pentru cresterea accelerata si durabila a osului si osteointegrare, generand stabilitatea biologica a implantului pe termen lung.

Mecanismul DSM combina beneficiile inaltei stabilizari primare cu procesul accelerat de osteointegrare, in scopul obtinerii stabilitatii pe termen lung.

implanturi dentare craiova spacer alb

b) Sistemul AlphaBio
implanturi dentare craiova alpha bioLider de piață mondial în sisteme de implant inovative, AlphaBio este specializat in dezvoltarea si productia de solutii avansate de tratament dentar, fiind focalizat pe domeniul implanturilor dentare si al partilor protetice. AlphaBio este acum și în Craiova și asigura garantie pe viata pentru intreaga gama de implanturi. 

implanturi dentare craiova alpha bio2

implanturi dentare craiova spacer albImplanturile dentare AlphaBio se integrează în mod natural în corp, scurtează timpul de refacere, previn complicațiile și oferă durabilitate pentru foarte mulți ani și chiar pe tot parcursul vieții. În plus, suprafața implanturilor dentare AlphaBio suferă un tratament complex de fabricare, ceea ce crește semnificativ capacitatea implantului de a se integra în os (osteointegrare).
implanturi dentare craiova spacer albPentru mai multe detalii legate de acest sistem de Implanturi dentare puteți vizita situl oficial al acestei companii : www.alpha-bio.net sau ne puteți contacta direct .

implanturi dentare craiova spacer albc) Sistemul Implant Direct SUA
implanturi dentare craiova implant directimplanturi dentare craiova spacer albCompania Implant Direct SUA a fost fondată de către Dr. Gerald Niznick, un pionier în implantologia dentara și se bazează pe o experiantă de 25 de ani în domeniu. Această tehnologie oferă soluții practice pentru profesioniști fiind compatibilă cu cea mai mare parte din sistemele deImplanturi dentare de pe piață. (Biocare, Zimmer).


implanturi dentare craiova implant direct2implanturi dentare craiova spacer albCompania producătoare este localizată în California (SUA), iar principul de bază al acestui producător este "simplu și inovativ" fapt reflectat și în calitatea acestorImplanturi dentare aduse special pentru dumeavoastră și în Craiova.Pentru mai multe detalii puteți vizita situl Implant Direct sau ne puteți contacta direct.

implanturi dentare craiova spacer alb

3. Examinam atent pacientii pentru a ne asigura ca implanturile pot fi inserate cu succes.
implanturi dentare craiova spacer albSuntem constienti ca inserarea de implanturi dentare reprezinta un efort financiar pentru dumeavoastra si vom efectua inserarea de implanturi doar in cazurile in care o astfel de procedura poate fi efectuata in conditii de deplina siguranta, actionand "ca la carte" pentru a proteja sanatatea si banii pacientilor nostri.

implanturi dentare craiova spacer alb4. Explicam in detaliu planul de tratament si incepem restaurarea dentara numai dupa ce pacientul si-a dat acordul in acesta privinta.
implanturi dentare craiova spacer albDupa ce examinarea completa a fost finalizata, planul de tratament va fi explicat in detaliu pe baza rezultatealor examinarii si pacientul va semna un acord in acest sens. De asemenea am creat pagina de informare DESPRE IMPLANTURI DENTARE care explică în detaliu ce presupune un implant dentar.

implanturi dentare craiova spacer alb5. Oferim ingrijire si consultanta dupa incheierea tratamentului
implanturi dentare craiova spacer albDupa ce tratamentul este finalizat cu succes, colaborarea noastra nu inceteaza. Medicul dentist va sta la dispozitie pentru orice intrebari legate de intretinerea lucrarilor realizate, fiind recomandate detartrajul si periajul profesional o data la 6 luni.

implanturi dentare craiova spacer albDe aceea rata de succes a implanturilor noastre este superioara cabinetelor care nu folosesc echipamente moderne.

 

medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albContactați-ne telefonic pentru a afla detali și a stabili o programare.


Motto-ul nostru:

AI NEVOIE DE
experiența noastră pentru
a-ți îmbunătăți starea de
SĂNĂTATE

 

 

 

Designed & Developed for mobile, tablet and desktop
implanturi dentare craiova stomatologie craiova cabinet stomatologic logo