STOMATOLOGIE CRAIOVA
Medicină dentară de calitate la prețuri avantajoase în Craiova
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic igiena dentara spalatul pe dinti logo
Programări stomatologie:
0741 78 38 90 stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic igiena dentara spalatul pe dinti orange
0770 86 42 04
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic igiena dentara spalatul pe dinti rds
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic igiena dentara spalatul pe dinti1IMPLANTURI DENTARE
....................................................
Implanturi dentare (S.U.A., ISRAEL). Aparatură NSK fabricată în Japonia. Detalii...
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic igiena dentara spalatul pe dinti2LUCRĂRI PORȚELAN
.................................................
Coroane dentare biocompatibile.
Lucrări pe implanturi dentare. Detalii...
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic igiena dentara spalatul pe dinti3ABONAMENTE DENTARE
..................................................
Reduceri la toate lucrările dentare dacă ai un abonament stomatologic. Detalii...

SERVICII
STOMATOLOGICE

EDUCAȚIE DENTARĂ


Dicționar Stomatologie Craiova


STOMATOLOGIE CRAIOVA - IGIENA DENTARĂ

stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albIgiena cavitatii bucale este de o importanta majora, atat pentru sanatatea noastra, cat si din punct de vedere social deoarece cand intram in contact cu o alta persoana primul impact este cel vizual, iar un zambet frumos este un punct in plus.

stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albCopii au 20 de dinti, adulti ajung sa aiba 32 de dinti. Dupa cum observam dintii sunt ca un sistem viu care trebuie ingrijit pentru a functiona.
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albDaca unul dintre «lucratori» prezinta o defectiune, atunci intregul sistem are de suferit.
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albMulti dintre noi avem probleme dentare, in mare parte datorate neglijentei cu care le tratam, iar acest lucru trebuie corectat pentru binele nostru.
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albCum folosim o periuta de dinti?
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albPeriajul dentar se face pe verticala (de sus in jos), usor si cu atentie (fiind exclusa orice forma de duritate in periajul dintilor pentru a evita sa nu ranim gingiile), de la un capat la altul al extremitatilor dentare, iar apoi in mod circular in zonele de masticatie (molarul)
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albNotite: NU trebuie clatita cavitatea bucala inainte de periaj, deoarece apa se interpune intre pasta si dinti ca o placa ce nu mai permite curatarea corespunzatoara.
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albDupa ce terminam periajul dintilor urmeaza clatirea. Aceasta etapa este indispensabila deoarece apa poate ajunge in anumite zone la care nu se poate ajunge prin periaj, eliminand orice alte resturi alimentare ramase.
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albDurata unui periaj este cuprinsa intre 1 minut si 3 minute, recomandabil sa aiba loc seara si dimineata si dupa fiecare masa. Iar daca cumva se intampla sa nu avem posibilitatea de a face un periaj sunt recomandate si gumele ce nu contin zahar.
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albFolosirea atei dentare este un atu in plus in ce priveste ingrijirea dintilor deoarece are o mai mare putere de eliminare a resturilor alimentare dintre spatiile interdentare. Nu trebuie sa uitam ca ata dentara se foloseste inaintea periajul dentar si nu dupa terminarea acestuia.
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic spalatul pe dinti spacer albDesi stomatologia poate face minuni in zilele noastre datorita aparatelor moderne, este mai bine sa nu asteptati sa va doara o masea pentru a merge la medic. Pentru un zambet de invidiat este bine alcatuirea unui program de programari periodice, medicul stomatolog fiind cel mai in masura de a va da sfaturi, putand astfel preveni din timp numeroasele neplaceri ce pot aparea atunci cand dantura nu este tratata la timp.
Motto-ul nostru:

AI NEVOIE DE
experiența noastră pentru
a-ți îmbunătăți starea de
SĂNĂTATE

 

 

 

Designed & Developed for mobile, tablet and desktop
stomatologie craiova medic stomatolog cabinet stomatologic igiena dentara spalatul pe dinti logo