STOMATOLOGIE CRAIOVA
Medicină dentară de calitate la prețuri avantajoase în Craiova
implanturi dentare stomatologie craiova descriere  logo
Programări stomatologie:
0741 78 38 90 implanturi dentare stomatologie craiova descriere  orange
0770 86 42 04
implanturi dentare stomatologie craiova descriere  rds
implanturi dentare stomatologie craiova descriere 1IMPLANTURI DENTARE
....................................................
Implanturi dentare (S.U.A., ISRAEL). Aparatură NSK fabricată în Japonia. Detalii...
implanturi dentare stomatologie craiova descriere 2LUCRĂRI PORȚELAN
.................................................
Coroane dentare biocompatibile.
Lucrări pe implanturi dentare. Detalii...
implanturi dentare stomatologie craiova descriere 3ABONAMENTE DENTARE
..................................................
Reduceri la toate lucrările dentare dacă ai un abonament stomatologic. Detalii...

SERVICII
STOMATOLOGICE

EDUCAȚIE DENTARĂ


Dicționar Stomatologie Craiova


STOMATOLOGIE CRAIOVA - DESPRE IMPLANTURI DENTARE

implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacerCe este un implant dentar?
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacerImplantul dentar este o piesa din titan, cel mai adesea sub forma unui surub, care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa. Plasarea se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala nu foarte complicata, comparand-o ca agresivitate cu o extractie.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albDupa un timp, necesar integrarii in os, implantului dentari se ataseaza o alta piesa metalica numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albCine este candidat pentru implant dentar?
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albIn general orice persoana careia ii lipseste unul sau mai multi dinti. Principalele limite sunt date de cantitatea si calitatea osului receptor, pozitia sinusului maxilar sau nervului alveolar-inferior, cauze legate de starea generala a organismului (pacientul este inca in crestere sau sufera de afectiuni generale cum ar fi diabetul zaharat, anumite afectiuni ale sangelui, etc.). De aceea, inaintea de plasarea implanturilor dentare se vor face un set de radiografii speciale, si analize de sange.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albEste varsta o problema?
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albOcazional, pacientii mai varstnici isi exprima ingrijorarea ca varsta lor ii poate impiedica sa beneficieze pe deplin de implanturile dentare. Cu toate acestea, sanatatea este un factor mult mai important decat varsta, si daca sunteti suficient de sanatos pentru a vi se extrage un dinte, probabil ca sunteti destul de sanatos si pentru a beneficia de un implant dentar.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albO intrebare scurta, dar foarte importanta: DOARE?
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albUnii oameni prezinta ingrijorari specifice in legatura cu tratamentele stomatologice, unii urasc durerea, iar altii numai ideea in sine.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albIn practica stomatologica actuala sunt putine probleme pe care se pune accentul asa cum se pune pe acest aspect. Datorita evolutiei echipamentelor si medicatiei, precum si pregatirii echipei de anestezisti, pacientii sustin ca se simt mult mai confortabil cu tratamentul lor decat s-au simtit vreodata in trecut. Odata ce planul de tratament a fost schitat se poate raspunde cu usurinta la intrebarile dumneavoastra referitoare la disconfort si controlul durerii.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albCare sunt etapele de tratament si cat dureaza?
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albDupa testele de care vorbeam se incepe interventia de plasare a implantului dentar, sub anestezie. Dupa ce acesta este inserat in os, se acopera cu gingie, iar pacientul nu simte in afara firelor de sutura nimic in plus. Un disconfort moderat poate aparea dupa aproximativ 3 ore, atunci cand anestezia inceteaza sa-si mai faca efectul. Aceasta interventie dureaza aproximativ o ora, poate un timp mai indelungat daca este plasat un numar mai mare deImplanturi dentare. Urmeaza perioada de vindecare, asa numita perioada de osteointegrare, care este de 3 pana la 6 luni. Apoi este atasat bontul protetic. Din acest moment protezarea prin coroane, punti sau proteze mai necesita cateva sedinte, deci cateva zile.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albDe retinut este ca fiecare pacient reprezinta un caz unic si de aceea este dificil de mentionat un timp anume.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albCum imi va afecta implantul dentar viata?
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albDintii sustinuti deImplanturi dentare vor arata si vor functiona ca si dintii naturali. Acest lucru inseamna ca puteti manca si bea ca de obicei.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albProtezarea cu ajutorul implanturilor dentare imbunatateste concret calitatea vietii. Persoanele care pana atunci erau jenate si ingrijorate din cauza problemelor sunt intotdeauna coplesite de ceea ce noua lor dantura poate sa faca pentru increderea in sine.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albVoi putea mesteca cu aceeasi forta si presiune ca si cu dintii naturali?
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albDa! Dupa o scurta perioada de adaptare capacitatea de masticatie este comparabila cu cea a dintilor naturali.
implanturi dentare stomatologie craiova descriere spacer albPentru a vedea SISTEMELE DE IMPLANTURI DENTARE folosite în cabinetul nostru vizitati pagina IMPLANTURI DENTARE.


Motto-ul nostru:

AI NEVOIE DE
experiența noastră pentru
a-ți îmbunătăți starea de
SĂNĂTATE

 

 

 

Designed & Developed for mobile, tablet and desktop
implanturi dentare stomatologie craiova descriere  logo