STOMATOLOGIE CRAIOVA
Medicină dentară de calitate la prețuri avantajoase în Craiova
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic logo
Programări stomatologie:
0741 78 38 90 medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic orange
0770 86 42 04
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic rds
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic1IMPLANTURI DENTARE
....................................................
Implanturi dentare (S.U.A., ISRAEL). Aparatură NSK fabricată în Japonia. Detalii...
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic2LUCRĂRI PORȚELAN
.................................................
Coroane dentare biocompatibile.
Lucrări pe implanturi dentare. Detalii...
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic3ABONAMENTE DENTARE
..................................................
Reduceri la toate lucrările dentare dacă ai un abonament stomatologic. Detalii...

SERVICII
STOMATOLOGICE

EDUCAȚIE DENTARĂ


Dicționar Stomatologie Craiova


STOMATOLOGIE COPII CRAIOVA

medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologicmedic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacerCopii nu sunt imuni la problemele stomatologice. De fapt cariile dentare la copii sunt de sapte ori mai frecvente decat gripa, fiind cea mai frecventa problema de sanatate la copii cu varste intre 5 si 17 ani.
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albDieta si implicatiile sale asupra sanatatii orale.

medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albCeea ce mananca copii nostri le afecteza dantura. Zaharul (din dulciuri, lapte si sucuri) si amidonul din chipsuri spre exemplu pot cauza cariile la copii. Adaugati la asta faptul ca este mult mai dificil sa curatam dintii copiilor si veti vedea de ce cariile dentare se formeaza mai rapid la copii decat la adulti.
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albDesi dintii de lapte sunt inlocuiti de dintii permanenti, cei dintai sunt fundamentali in sanatatea si dezvoltarea copiilor.

medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albAnumiti bebelusi se nasc cu dinti neonatali care se dezvolta inca din prima luna, care necesita igiena dentala sau o vizita la dentist pentru indepartarea acestora. Pana la varsta de sase luni cel putin un dinte de lapte erupe si da, acestia necesita igiena.

medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albPana la varsta de 3 ani, majoritatea dintilor de lapte au erupt, iar dupa varsta de patru an, spatiile pentru dintii permanenti incep sa apara pe masura ce maxilarul si mandibula incep sa creasca, la 12 ani copii avand atat dinti de lapte cat si dinti permanenti
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albCuratarea dintilor de lapte:
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albDintii de lapte trebuie curatati de cand erup. Curatati dintii copilului cu un tampon din material moale dupa fiecare masa. cand au erupt deja mai multi dinti, inmuiati o periuta pentru copii in apa calda si folositi-o conform instructiunilor dare de catre medicul dentist.
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albSolutia cu fluor se va folosi dupa varsta de 6 luni cu moderatie, iar copilul va fi incurajat mai tarziu sa se spele pe dinti din momentul in care isi poate coordona miscarile pentru aceasta. Inlocuiti periuta o data la 3 luni.

medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albPrima vizita la dentist.
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albEste important ca prima vizita la dentist sa aiba loc in jurul varstei de 1 an pentru a stabili un plan pe termen lung de igiena dentara profesionala.
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albCuratarea dintilor de catre copii cu ata dentara trebuie supravegheata de catre parinti si de obicei aceasta se intampla dupa varsta de 6 ani.
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albClatirea gurii cu apa de gura este recomandata dupa varsta de 7 ani folosind o solutie diluata.
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albOrtodontia (indreptarea dintilor strambi in termeni populari), poate fi utilizata dupa varsta de 7 ani.
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albRetineti ca toate aceste marje de varste sunt aproximative si va trebui sa cereti sfatul unui medic dentist inainte de a efectua orice operatiune.

 

medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic spacer albContactați-ne telefonic pentru a afla detali și a stabili o programare.
Motto-ul nostru:

AI NEVOIE DE
experiența noastră pentru
a-ți îmbunătăți starea de
SĂNĂTATE

 

 

 

Designed & Developed for mobile, tablet and desktop
medic stomatolog copii craiova stomatologie copii cabinet stomatologic logo